Uw badkamer op maat met de douche zonder tegels!

Uniforme kleuren, van douchebodem tot wandpanelen, bad en toilet bekleding, onze collecties zijn compleet.

Onze oplossingen voor wandbekleding zijn zowel bij nieuwbouw maar zéker ook bij badkamerrenovaties gemakkelijk toepasbaar! Hierbij een overzicht van de diverse soorten panelen die wij verdelen:

  • PVC-panelen: Hoewel de panelen slechts 5 mm dik zijn, voelen ze even stevig aan als keramische tegels. Bovendien kunnen ze ook bovenop een bestaande bekleding geplaatst worden. Ideaal dus voor zowel nieuwbouw als renovatie. Deze panelen zijn te verkrijgen in diverse printen en ook in tegelformaat zodat we dit in de volledige badkamer kunnen toepassen.
  • Acryl-panelen hebben we in verschillende kleuren en afwerkingen. De glanzende panelen zijn buitengewoon mooi in een modern interieur. De specifieke hoogglans benadrukt het hygiënische en onderhoudsvriendelijke karakter van dit materiaal. De wit glanzende panelen houden we voorradig voor snelle doucherenovaties!
  • Solid Surface is steeds tot in de kern gekleurd en vervaardigd via een gepatenteerd productieproces. Hierdoor is elke doucheplaat en douchewand een unicum. Robuust, krasvast, maar toch een zeer zachte structuur die oneindige maatwerk en ontwerpmogelijkheden biedt. Deze matte look garandeert een stijlvolle afwerking en laat u toe om eindelijk eenheid te creëren in uw badkamer. Deze panelen behoren tot de high-end afwerking, samen met de fabrikant zorgen we voor een vlekkeloze installatie van douchetube en panelen!

Keuze voldoende om uw douche snel af te werken, of om een bad snel om te vormen naar een douche.

We sommen graag de voordelen nog eens op:

  • maatwerk voor al deze panelen
  • antibacteriële werking
  • onderhoudsvriendelijk, we proberen zo weinig mogelijk voegen te creëren
  • harmonieus geheel van douchetube en wandpanelen