UW BADKAMER INRICHTEN

Hoe kiest u een badkamermeubel?

Geeft u zichzelf genoeg “me-time” of tijd om te ontspannen? Want dat wordt al te vaak over het hoofd gezien. Het is pas écht luxe, als u elke dag kunt ontspannen in het comfort van uw eigen woning. Eén van de beste plekken in uw huis om te ontspannen is de badkamer

Het spreekt dus voor zich dat de inrichting en de keuze van badkamermeubels of badmeubels uw volledige aandacht verdient. Om u alvast op weg te helpen, hebben wij voor u enkele tips en advies verzameld.

Badkamermeubels bepalen de toon van uw badkamer

Het kiezen van de badkamermeubels, dat is geen klein bier. De badkamermeubels verraden namelijk altijd de stijl van uw interieur. Een modern interieur vraagt bijvoorbeeld badkamermeubels met een minimalistische afwerking. Een klassiek interieur gedijt dan weer beter met badkamermeubelen in landelijke stijl door het gebruik van warme materialen zoals hout. SaniClima neemt kwaliteit en duurzaamheid heel serieus bij hun fabrikanten. Er wordt m.a.w. altijd zeer kritisch naar gekeken naar de afwerking van de badkamermeubels.

Keuze voor een badkamermeubel is snel gemaakt

Hebt u uw keuze reeds gemaakt voor een badkamermeubel? Een klassiek wastafelmeubel met ingebouwde wastafel in keramiek? Of hebt u een groot gezin en dus nood aan extra opbergkasten? Of toch liever een grote spiegelkast die veel kan verbergen? Van wastafelonderkasten tot wastafelmeubels en kolomkasten… Onze productlijnen kennen het allemaal. Bij SaniClima vindt u zeker badkamermeubels die bij u uw budget en interieur passen.