Zoals de sprookjes ook beginnen; « Ooit was er eens een klein winkeltje, daar aan de vaart… » Ahja, uiteraard… zoals het vandaag is, zijn we de kolen niet uitgesprongen. We zijn een eigenwijs bedrijf van generatie op generatie. Gegroeid en gegroeid en een bedrijf dat constant vooruit kijkt. ‘t Is relatief, maar eigenlijk zijn we klein.. En even relatief zijn we ook groot. Een insteek waarvan wij vinden dat die de enige juiste drive is om de deuren ‘s ochtens telkens weer te laten opengaan. Van verbouwing tot verandering tot vernieuwing hossen we ons met een wakkere blik tussen onze badkamers door omdat we altijd vinden dat ‘t nog beter kan.

Een sterk straf duo als team. Soms stoomt het bij ons, soms buldert het..soms staan we te gieren, soms weten we niet meer hoe we ’t allemaal moeten klaarkrijgen.. Soms hebben we’t iets minder druk, soms is het een draftempo. Soms lopen we, en soms kunnen we het wandelend doen. We hebben soms mindere dagjes en soms dagen waarin we vooruitschieten! We organiseren graag, we plannen graag, we dromen soms.. Geen dag is dezelfde bij ons, zoals geen enkele badkamer dezelfde is.

Elke klant is iemand heel anders voor ons en we beginnen altijd terug blanco.

Het grootste feit is dat we het allemaal met plezier & zin & een pak pit doen.

Filip & Nathalie

Historiek

SaniClima is voortgegroeid uit Clima, een familiebedrijf dat zijn wortels in de grond stak in 1989. In de jaren die daarna volgden, groeide de onderneming uit tot een succesvolle kmo in verwarming & sanitair. Hoewel we sinds januari 2013 werken onder een nieuwe naam met een nieuwe generatie zijn we van bij de start een belangrijke speler op de badkamermarkt.

Het persoonlijk advies naar de klanten toe is onze sterke troef. Een badkamer kies je voor jaren en daarom is een persoonlijke aanpak meer dan noodzakelijk.

Kwaliteit staat bij ons garant. We hebben dan ook een goede samenwerking met de fabrikanten en de installateurs, zodat wij onze eindgebruiker ook een totaal concept kunnen aanbieden.

We houden vast aan drie fundamentele waarden: service, kwaliteit en techniek.

Waarom kiezen voor ons?

 

Bij SaniClima kan u terecht voor uw sanitair, maar waarom zou u voor ons kiezen? We geven graag een overzicht van onze sterke punten:

 • PERSOONLIJK EN BETROUWBAAR ADVIES: een badkamer kies je voor vele jaren, goed advies is dan onontbeerlijk. Wij denken voor u mee!
 • 25 JAAR ERVARING: voortgroeiend uit CLIMA zijn we ondertussen een belangrijke speler op de badkamermarkt.
 • INKOOP: door onze lange-termijn-samenwerking met onze leveranciers kunnen wij rechtstreeks aankopen tegen de beste voorwaarden. Hierdoor kunnen wij U onze beste prijzen aanbieden.
 • TOPKWALITEIT: verdeler van exclusieve merken aan scherpe prijzen. De kwaliteit die wij aanbieden vind je dan ook nergens goedkoper.
 • GRATIS OFFERTE EN LEVERING: gratis offerte op maat met een persoonlijke aanpak, meedenkend waar tips nodig! *Gratis levering in Vlaanderen (*vanaf € 500 netto)
 • TOTALE BADKAMERRENOVATIE: in samenwerking met onze zelfstandige installeurs, renoveren wij uw badkamer van kop tot teen!
 • GRATIS 3D: Laat geheel vrijblijvend een professioneel 3D ontwerp maken! Onze adviseurs ontwerpen graag uw droombadkamer in 3D.

Wat vinden onze klanten?

 • positive review  Prachtige zaak, geweldige service, super plaatsingsteam! niks dan lof!

  Karin De Wolf Avatar Karin De Wolf
  28/08/2019
 • positive review  Zeer mooie zaak, ruime keuze in showroom, alsook heel behulpzaam. Aanrader dus ! Bedankt Nathalie en Philip .

  Youri de Gryse Avatar Youri de Gryse
  02/03/2019
 • Saniclima wordt gerund door een jong enthousiast team. De zaak is niet groot waarin je verloren loopt, maar waar je wel ideeën kunt op doen om vandaaruit je ideale badkamer samen te stellen met behulp van Filip en/of Nathalie. Ook de samenwerking met hun aanbevolen Tom van Bavel construct bv (uitvoerder) verloopt soepel. Kortom goede service , klantvriendelijk , behulpzaam; zeker een aanrader om bij Saniclima een kijkje te gaan nemen. Filip, Nathalie, Tom bedankt ���

  Hans van Tilburg Avatar Hans van Tilburg
  19/06/2018
 • Zeer goede service! Prachtige badkamermeubels van goede kwaliteit. Ik ben zeer blij met onze badkamer die we bij jullie gekocht hebben!

  Bieke Van Echelpoel Avatar Bieke Van Echelpoel
  21/01/2017
 • Prima service, zeer mooie materialen en een viendelijk en goedlachs team!

  Silke Bosch Avatar Silke Bosch
  21/01/2017
 • prima service en afwerking, genieten elke dag van onze zalige douce en badkamermeubel

  Marc Geenen Avatar Marc Geenen
  20/01/2017