ZWART ! Het is chique en stijlvol…

Zwart maakt een ware come back in de badkamer en dat is niet zomaar; door zwart op de juiste manier te gebruiken creëer je een tijdloze badkamer waar je lang plezier van hebt. En je hoeft heus niet meteen voor een volledig zwart badkamermeubel te gaan. Wat dacht je van zwarte kranen in je badkamer? De nieuwste trend in badkamerdesign – en wat ons betreft een trend die gezien mag worden!

Zwart, een klassieker

In de modewereld wordt ‘de terugkeer van zwart’ met de regelmaat van de klok groots aangekondigd, terwijl iedereen natuurlijk weet dat zwart een blijver is. Zo is het ook voor jouw badkamerinterieur. Met klassieke kleuren kan het nooit misgaan. Pas wel op voor overdaad: niemand zit te wachten op een ‘gothic’ badkamer die kil en duister overkomt …

Zwarte kranen: subtiele accenten in de badkamer

De kunst zit hem in subtiliteit. Wil je je badkamer een echte designuitstraling geven, kies dan je basismeubelen en accenten zorgvuldig uit. Zwarte kranen vallen bijvoorbeeld meteen op – ze hebben bijgevolg een neutrale achtergrond nodig. Die kun je voorzien in de vorm van een wit of houten badkamermeubel. Dat straalt rust uit, waardoor je zwarte kranen des te meer tot hun recht komen.

Aan de slag met accessoires

Vrees je dat zwarte badkamerkranen te kil of strak zullen overkomen? Kies dan niet voor een hoekig, rechtlijnig model maar voor een gestroomlijnde badkamerkraan met ronde vormen. Ook accessoires in zacht textiel bieden tegengewicht voor het strakke effect van zwarte accenten: een ‘fluffy’ handdoekenset of een parelwitte badkamermat bijvoorbeeld.

Meer ideetjes nodig voor je badkamerinrichting? Geen probleem! Laat je inspireren in onze showroom.