TRENDS 2023

BADKAMERTRENDS 2023.

Van goud geaderde marmertegels tot een monochroom kleurenpalet; de badkamertrends van 2023 hebben voor ieder wat wils. Opvallend is dat de stijlen zich meer met elkaar vermengen, Kleuren uit de natuur, organische vormen en frames met zwarte accenten. Laat je inspireren in onze showroom door uw bezoek te plannen op www.saniclima.be 

AARDETINTEN EN NATUURLIJKE KLEUREN ALS DÉ BADKAMERTREND VAN 2023

Afgelopen jaar was dit één van de badkamertrends in opkomst. In 2023 is het gebruik van aardetinten in de badkamer misschien wel de meest populaire ontwikkeling. Zoals we al zeiden wordt de badkamer steeds meer een ruimte om tot rust te komen. Aardetinten als beige en crème geven een badkamer een natuurlijke uitstraling en zijn bovendien te mixen met moderne elementen en kleuren. 

 

ORGANISCHE VORMEN IN DE BADKAMER

Organische vormen sluiten erg goed aan bij de eerste trend, omdat organische vormen ook als rustgevend worden beschouwd. Denk daarbij aan opvallende vormen voor spiegels of robuuste materialen zoals basalt of natuursteen waskommen. In een minimalistische badkamer zorgen deze creatieve vormen voor afwisseling in de badkamer. Ontdek onze ruime collectie met sanitair in organische vormen.

 

DUURZAAMHEID ALS TREND IN WONEN, DUS OOK IN BADKAMERS

Ieder jaar benoemen we duurzaamheid in de badkamertrends. Dit jaar is het begrip duurzaam wonen relevanter dan ooit. Bijna iedere Nederlander heeft de afgelopen maanden namelijk iets aan zijn of haar huis gedaan om energie te besparen. Ook in de badkamer zijn er mogelijkheden en materialen om te kiezen voor duurzaam.

LED VERLICHTING IN DE BADKAMER

Vaak zit besparen in kleine dingen. Heb jij er al aan gedacht om te kiezen voor LED verlichting in de badkamer? LED lampen verbruiken tot wel 90% minder energie. Dit kun je verwerken in het plafond, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Zo zien we steeds vaker spiegels met ingebouwde LED-verlichting terug in een badkamer. LED verlichting is natuurlijk niks nieuws. In meer dan de helft van onze huidige badkameropstellingen in de showroom zit al dit soort verlichting. In 2023 verwachten we bijna in iedere badkamer LED verlichting te plaatsen.