Introductie van onze contactloze en designvolle wastafelkranen!

In een tijd dat we nog meer bewust zijn van onze hygiëne, is contactloos handenwassen een absolute musthave voor in huis. Damixa is voorloper met nieuwe technologie voor in huis.

Simpel in gebruik

Iedereen maakt in openbare gelegenheden, zoals een vliegveld, weleens gebruik van een contactloze kraan. Deze worden enkel gebruikt voor het wassen van je handen, daar is een standaardinstelling van de temperatuur en de waterstroom voldoende. Voor thuisgebruik is het belangrijk om de temperatuur en de waterstroom te kunnen bedienen naar behoefte van gebruik, zoals voor het wassen van handen, het poetsen van tanden, of het vullen van een glas water. De Silhouet Touchless serie maakt dit mogelijk!

Tap into your style

De Silhouet Touchless is veel meer dan enkel een contactloze kraan. Deze contactloze kranen zijn stijlvol, praktisch en hygiënisch. Met zijn Scandinavisch design past hij in diverse woonstijlen voor in keuken en/of badkamer. Het duurzame oppervlak is beschikbaar in de afwerkingen chroom, mat messing PVD en matzwart. Natuurlijk passend bij de populaire Silhouet-serie.

Passend in de tijd van nu

Een normale kraan raak je ontelbare keren per dag aan, waardoor bacteriën en virussen zich makkelijk en snel verspreiden onder de gebruikers. Met de Silhouet Touchless wordt dit voorkomen. Houd simpelweg je hand voor de sensor en het water begint te stromen. Haal je hand weg en het water wordt weer uitgeschakeld. Waterverspilling wordt tegengegaan en een vuile kraan door vieze handen is verleden tijd.

Eenvoudige installatie

De Silhouet Touchless past op de meeste wasbakken en gootstenen en is net zo makkelijk te installeren als een normale kraan. Als de batterij moet worden vervangen, begint de sensor te knipperen. De 6V-batterij is bevestigd onder de wasbak/gootsteen en kan eenvoudig worden vervangen.

Offerte aanvragen