De badkamer van de toekomst kan je nu al bij SaniClima kopen!

Dat het internet zijn weg naar de badkamer heeft gevonden, is niet zo verwonderlijk. Tegenwoordig willen we immers altijd en overal “geconnecteerd” zijn. Daarnaast moet ons waterverbruik naar beneden maar willen we toch zoveel mogelijk kunnen relaxen.

Een badmeubel als klankkast

Anno 2019 kan je een audiosysteem bestellen dat geïntegreerd is aan uw badkamermeubel. De geluidservaring ervan is bangelijk, mede omdat het de resonantie van het materiaal gebruikt. Zodat het volledige meubel als klankkast fungeert. Luister naar uw favoriete muziek via uw mobiele telefoon, tablet of andere apparaten met blue-tooth technologie.

LED MOTION VERLICHTING

De LED-verlichting met bewegingssensor wordt onder het badmeubel bevestigd en verlicht de badkamervloer als het donker is. Zonder dat u ´s nachts wordt verblind door teveel licht, kunt u toch met een veilig gevoel de badkamer betreden. De verlichting gaat dan namelijk automatisch voor u aan.

Intelligente douches

Deze douches analyseren je verbruik en halen het naar beneden. Ze regelen dan ook de temperatuur en het waterdebiet.

Ook de WC evolueert…

Futuristische wc’s met instelbare profielen, ze bestáán. De watertemperatuur, de intensiteit en de straalrichting worden dan aangepast aan de gebruiker. Bye, bye, wc-papier?