Behoud je zomers kleurtje en hou je vitamine-D op peil met Sunshower!

Ontdek de kracht van zonlicht en infrarood onder je eigen douche!

Iedereen kent het heerlijke gevoel van een dagje zon. Het ontspant, je voelt je energieker en zit beter in je vel. Dat komt doordat zonlicht ons lichaam op twee manieren voedt en verzorgt. Zonlicht zorgt voor een natuurlijke aanmaak van vitamine D, wat voor iedereen onmisbaar is. Tegelijkertijd geeft het je energie, krijg je een stralende huidskleur en voel je jezelf beter. Daarnaast verwarmt en ontspant het infrarode licht het lichaam en verzacht het pijnlijke spieren, voor sneller herstel van de spieren na het sporten.

Sunshower combineert de kracht van zonlicht in een unieke en bijzondere beleving onder de douche, waarbij je de kracht van zonlicht optimaal ervaart. Elke dag opnieuw.

Wetenschappelijke bewijzen
Uit verschillende wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat vitamine D lichamelijke processen (positief) beïnvloedt. Zo is vitamine D onder meer verantwoordelijk voor:

  • stimulatie van het immuunsysteem
  • opname van calcium
  • ontwikkeling en behoud van spierfuncties
  • onderdrukking van infecties
  • ontwikkeling en behoud van cognitieve functies

Vitamine D en het coronavirus

Vitamine D heeft sterk antivirale effecten en een adequate vitamine D-spiegel kan de lichaamseigen afweer tegen virussen verhogen. Vitamine D voorkomt replicatie van virussen, versterkt de barrièrefunctie (bv. van de slijmvliezen) en werkt ontstekingsremmend door productie van antiviraal werkend interferon.