Dan helpen wij u met hand en tand verder.. service en tips waar u ze nodig heeft! Bovenal geniet u van zeer aantrekkelijke zelfbouwerskortingen op heel ons assortiment!

Bent u op zoek naar hulpstukken, pvc, badkamerventilatoren, sanitair-onderdelen, of komt u een bestelling afhalen? Wij heten u dan graag welkom via de ingang van onze toonzaal. De kans is groot dat wij precies in voorraad hebben wat u zoekt.

Gedurende het traject dat een artikel bij ons aflegt, wordt het gecontroleerd op aantal en kwaliteit. Elk product geniet onze bijzondere kwaliteitswaarborg en wordt met een sluitende garantie aangeboden.

Onze afhaalbalie bevindt zich op dezelfde locatie als de winkel. De toonbankverkoper verzamelt de goederen, maakt een afhaalnota en de klant kan dankzij de snelle dienstverlening tevreden terug aan het werk!

Via onze parking in de Karel Oomsstraat worden alle materialen handig in uw wagen geladen.

 

Nog niet overtuigd of zelfbouw echt wel iets voor u is?

In elk type persoon zit een zelfbouwer !

  • Zelfbouw is goedkoper
    Met zelfbouw heb je alles zelf in de hand, ook de kosten. Zo slaag je erin je droom op een betaalbare manier waar te maken.
  • Zelfbouw is makkelijk
    Ervaring is niet vereist, met ons advies en technische ondersteuning kan ook jij starten met zelfbouw.
  • Zelfbouw is leuk
    Zelfbouw geeft vrijheid, waarbij je de technieken kan leggen naar eigen wensen. En het geeft je de kans om trots te worden op afwerken.
Doe het zelf badkamerrenovatie