Wastafels bestaan in keramiek, natuursteen, kunstmarmer of glas.

Twee kleine wastafels of één grote? Een handwasbakje in het midden of in de hoek van de wc-ruimte? Ingebouwd in een meubel of enkel met een sifonkap om de waterleidingen te verbergen? De keuzes zijn eindeloos!

Ons productgamma Pure White bestaat dan weer uit waskommen en wastafeltabletten in 100% acrylic Solid Surface materiaal. De uitgezuiverde lijn en het witte satijnen oppervlak bieden u een uniek design. Een hoogtechnologisch materiaal die uw badkamer een futuristische uitstraling geeft. Het oog wilt ook wat, maar dit is niet het enigste voordeel dat deze producten u bieden. Ze zijn stevig, hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud. Meer info: http://www.aquasento.be/sites/default/files/brochurePureWhite05_2014lr.pdf

Of kiest u liever voor flinterdun maar uiterst stevige keramiek? Laufen is trendsetter in het ontwikkelen van prachtige designwastafels die u kan gebruiken voor opbouwwastafels of onderbouw.

http://www.laufen.nl/nl/products/designlines/ino

http://www.laufen.nl/nl/products/designlines/val

waskom opbouw

waskom opbouw

Opbouwwaskommen in porselein.

Vrijstaande waskom zwart

Vrijstaande waskom zwart

De porseleinen waskommen die zich onmiddellijk thuis voelen in de hedendaagse badkamer. De hoogwaardige kwaliteit getuigt van een perfecte mix van ambachtelijke ervaring en moderne productietechnieken.

Solid Surface: een nieuwe trend die steeds populairder wordt!

Solid Surface: een nieuwe trend die steeds populairder wordt!

Een Solid Surface product in uw badkamer? Steeds populairder in de badkamerwereld! Kom langs bij SaniClima! De nieuwe trends in de badkamerwereld: Solid Surface! Letterlijk staat Solid Surface voor duurzaam oppervlaktemateriaal. Het geeft de badkamer een fraai design, onderhoudsvriendelijk, duurzaam, maatwerk mogelijk.

Wastafels

Ontdek onze complete collectie wastafels in onze showroom te Turnhout.

Arduinen opbouwwaskom rond

Arduinen opbouwwaskom rond

Opbouwwaskom in arduin, rond – Maakt uw badkamermeubel natuurlijk.

banner-aither

banner-base-terra

banner-1_0

banner-luna

AP01_LAUFEN_INO_18_TF_Press

AP01_LAUFEN_INO_18_TF_Press

AP02_LAUFEN_INO_04_TF_Press

AP02_LAUFEN_INO_04_TF_Press

Wastafels

Aqua Sento Pure White

Wastafels op maat – Aqua Sento Pure White

pelipal wastafel (1)