Cleanet Navia douchetoilet

Cleanet Navia – de entree in de wereld van geïntegreerde douche-toiletten door de badkamerexpert LAUFEN

• Snelle, grondige reiniging

• Groot volume water – Sterke maar zachte douchestraal

• Ontwikkeld en geproduceerd in Zwitserland

GEÏNTEGREERDE AUTOMATISCHE ONTKALKINGSFUNCTIE

De watervoerende delen binnen Cleanet Navia kunnen gemakkelijk op regelmatige basis van kalk worden ontdaan. Dit betekent meer hygiëne en netheid en verlengt de levensduur van het douchetoilet.

VERWISSELBARE WC-ZITTING MET ZACHTE SLUITING

De stevige, duurzame toiletbril sluit zacht en stil en kan gemakkelijk worden verwijderd voor een grondige reiniging van zitting en keramiek.

KRACHTIGE OF ZACHTE WATERSTRAAL TOT 3,5 L / MIN

Dankzij de rijke, brede waterstraal reinigt Cleanet Navia snel, voorzichtig en grondig. Omdat alleen voldoende water aangenaam aanvoelt en zorgt voor superieur comfort en netheid.

VERMINDERD COMPACT DESIGN DANKZIJ GESLOTEN KERAMISCH LICHAAM

De tijdloze esthetiek en normale afmetingen van Cleanet Navia zorgen voor een vertrouwde look en feel. Ook kan je ze integreren in elke badkamer. De technologie verdwijnt volledig in het volledig keramische lichaam.

LCC OPPERVLAK EENVOUDIG TE REINIGEN

Dankzij de randloze vorm en de LCC-afwerking van het keramische oppervlak is Cleanet Navia zichtbaar schoon en hygiënisch en kan het snel en grondig worden gereinigd.

HYGIËNISCHE EN VERWISSELBARE DOUCHEKOP IN MESSING

De Cleanet douchekop van Navia geeft een goed gevoel voor hygiëne en netheid: hij wordt grondig gespoeld voor en na gebruik, is veilig verborgen in de opening wanneer hij niet wordt gebruikt en kan indien nodig gemakkelijk worden vervangen of worden gereinigd.

INFORMATIEF LED-SIGNAALLICHT

Het discrete LED-signaallampje aan de onderkant van de Cleanet Navia informeert de gebruiker op betrouwbare wijze wanneer de geïntegreerde ontkalking moet worden gestart of onderhoud nodig is.