Quooker Flex

 

 

 

De Quooker Flex is een kokendwaterkraan en mengkraan in één, uitgerust met een flexibele uittrekslang voor warm en koud water. Het schoonspoelen van de wasbak of die ene, te grote snijplank gaat hiermee bijzonder makkelijk.

 

Verkrijgbaar met matzwarte finish!

 

 

 

Stoer maar elegant. Uitgesproken en ingetogen tegelijk. De Quooker zwart is het allemaal. Want ondanks zijn sterke karakter, past hij zich makkelijk aan. Ook in jouw keuken!

 

multi-inzetbaar: oneindig veel toepassingen

 

 

Radijsjes net uit de tuin, of sla- en koolbladeren waar nog wat zand aan zit. Ze worden heus schoon onder een gewone kraan, als je goed met je vingers of een borsteltje boent. Maar met de uittrekslang gaat het een stuk sneller. Daarmee kun je overal simpelweg net even makkelijker bij.

 

Quooker Fusion

 

 

 

Haal alles uit één kraan: kokend, warm en koud water. En, als je hem combineert met de Quooker CUBE, ook koel bruisend en gefilterd water.

 

Classic fusion

 

 

Een tijdloze klassieker die zich meteen thuis zal voelen in elke landelijke keuken. In de Classic Fusion zijn kokend waterkraan en mengkraan gecombineerd. Er komt warm, koud en kokend water uit één enkele kraan. En, als je hem combineert met de Quooker CUBE, ook koel bruisend en gefilterd water.

 

 

Classic fusion round

 

 

 

Mengkraan en kokend waterkraan in één met ronde uitloop in een klassieke stijl. Verkrijgbaar in chroom, rvs, nikkel en messing patina.

 

Classic fusion square

 

 

Mengkraan en kokend waterkraan in één met ronde uitloop in een klassieke stijl. Verkrijgbaar in chroom, rvs, nikkel en messing patina.

 

Nordic Twintaps

 

De Nordic kokendwaterkraan staat los van je gewone mengkraan op het aanrecht. Combineer hem met de Quooker CUBE en geniet van koel bruisend en gefilterd water, uit dezelfde kraan!