Maak hier uw afspraak.

Kranen zijn de finishing touch in uw badkamer. Een kraan moet functioneel zijn, maar ook mooi, van trendy strak tot tijdloos klassiek.

Hou bij de keuze van kranen rekening met veiligheid, gebruiksgemak en zuinig waterverbruik. De thermostatische mengkranen, eengreepsmengkranen en waterbesparende douchekoppen zijn niet meer weg te denken uit de moderne badkamer.

Douche, bad en wastafel hebben uiteraard verschillende soorten kraanwerk nodig. Maar de stijl moet wel dezelfde zijn, zodat uw badkamer één mooi geheel wordt.

Bij een elektronische kraan loopt er alleen water als de gebruiker zijn handen onder de kraan houdt. Als hij zijn handen terugtrekt, stopt de kraan automatisch. Hygiënisch, waterbesparend, gebruiksvriendelijk én met een knap design! (oras electra)

Thermostatische douchekranen verzekeren een constante temperatuur, zodat u nooit meer een koude douche krijgt. U kunt ook de maximumtemperatuur instellen als kinderslot. Als finishing touch kiest u de douchekop die het best bij u past: een gutsende moessonregen of een zalige massagestraal met zijsproeiers? Inbouw of opbouw, veel is mogelijk!

Quooker de kraan die alles kan!

Klik op onderstaande voor informatie.

Hansa zorgt voor extra montagegemak met universeel inbouwsysteem Hansa BlueBox!

Sinds kort kan u als vakman of zelfbouwer de nieuwe HANSABLUEBOX toepassen voor uw inbouwkraanwerk in douche of bad.
HANSABLUEBOX is het compleet nieuw ontwikkelde standaardsysteem voor inbouwmontage. Voor alle series bij Hansa biedt het systeem voorbeeldige functies en eigenschappen, die betrekking hebben op het gehele montageproces en dat optimaliseren.
De perfece afstemming van alle componenten biedt u als installateur of zelfbouwer optimale veiligheid bij de installatie. HANSABLUEBOX is een compleet pakket waarbij alles klopt!

bekijk alle voordelen en eigenschappen van de Bluebox via:http://hansabluebox.hansa.com/nl.html