Stijlvol frame zorgt voor finishing touch in uw douche.

De populaire douchewand van Novellini (voor het creëren van een inloopdouche met industriële look) is nog verder uitgebreid. Met een stijlvolle accessoire: een minimalistisch designframe dat u eenvoudig aan de douchewand kunt bevestigen. Zo krijgt u een moderne handdoekhouder aan de buitenzijde of een mooi planchet aan de binnenzijde. Met het unieke ontwerp bewijst Novellini zich eens te meer als trendsetter in de wereld van sanitair. Mooi én functioneel!

Bijzondere accessoire voor industriële Kuadra H douchewand

Het frame is een stijlvolle samensmelting van bijzonder design en dito functionaliteit. Hij is verkrijgbaar in twee varianten: als handdoekhouder aan de buitenkant of als planchet voor uw shampoo of douchegel aan de binnenzijde. Welke uitvoering u ook kiest, beide onderstrepen de industriële look van de badkamer en zorgen ervoor dat u elke dag met een glimlach onder de douche stapt.

Handdoekhouder of planchet: verkrijgbaar in verschillende kleuren

Om het accessoire perfect te laten matchen met uw badkamer, is het frame uitgebracht in verschillende kleuren. Gaat u voor mat zwart, heeft u liever mat wit of geeft u de voorkeur aan de chromen uitvoering? De keuze is geheel aan u. Eén ding is zeker: welke kleur u ook kiest, uw badkamer is met deze unieke accessoire een opvallende handdoekhouder of planchet rijker.

Wilt u meer informatie over de Novellini handdoekhouder of planchet voor de Kuadra H inloopdouche? Neem dan snel contact op met SaniClima.