Soft-close inloopdouche

Douchewanden met soft close schuifdeuren

Liefhebbers van strakke, elegante designs kunnen hun hart ophalen aan deze douchewanden. Daarnaast gooit de douchewand hoge ogen op het gebied van functionaliteit. Zo zorgen de ingenieuze soft-close douchedeuren voor veel comfort en optimale veiligheid. State-of-the-art design en doordachte techniek vormen een perfecte eenheid.

De douchewand met soft close schuifdeuren

Hoogwaardige kwaliteit en functionaliteit gaan hand in hand bij deze douchewanden. De serie is namelijk voorzien van een superieur soft close systeem. Bij zowel het openen als sluiten van de douchedeuren wordt de beweging vertraagd. Dit waarborgt niet alleen de veiligheid, maar ook een ongekend comfort. Daarbij is er ook gedacht aan het design: de fluweelzachte handgrepen zijn mooi geïntegreerd in de douchewand en zorgen voor een prachtige afwerking.

Douchewanden in het wit en zwart

Met de keuze uit een witte of zwarte douchewand voelt de Opera zich thuis in iedere badkamer. Wit straalt rust uit, is tijdloos en past perfect bij een minimalistische badkamerstijl. Met een zwarte douchewand worden contrasten versterkt en komen vormen beter uit. Ook zorgt zwart voor een krachtige en chique look.

Modellen en glaskeuzes

De douchewand is verkrijgbaar in verschillende modellen en afmetingen. Kiest u voor een schuifdeur met zijwand, hoekinstap of een schuifdeur in een nis? En gaat u voor 8 mm veiligheidsglas in een transparante kleur of heeft een modern motief juist uw voorkeur? SaniClima helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Neem voor meer informatie over de Opera douchewand geheel vrijblijvend contact met ons op.