Uw badkamer op maat met de douche zonder tegels!

Uniforme kleuren, van douchebodem tot wandpanelen, bad en toilet bekleding, onze collecties zijn compleet.

  • maatwerk
  • antibacteriele werking en een verbeterde chemische resistentie
  • meest onderhoudsvriendelijke product op de badkamermarkt
  • naadloos, geen voegen, geen silicone!
  • harmonieus geheel

Onze twee oplossingen zijn zowel bij nieuwbouw maar zéker ook bij badkamerrenovaties gemakkelijk toepasbaar!

  • Acryl hebben we in verschillende kleuren en afwerkingen. Door het versmelten van de kern van de douchebak en douchewanden bekom je een siliconenvrije douche die gegarandeerd waterdicht is! De fluwelen look zorgt niet alleen voor een mooi design, dankzij het lotuseffect is de toplaag zo waterafstotend dat water en zeep zich niet hechten. Afspoelen met water volstaat als onderhoud.
  • Solid Surface is steeds tot in de kern gekleurd en vervaardigd via een gepatenteerd productieproces. Hierdoor is elke doucheplaat en douchewand een unicum. Robuust, krasvast, maar toch een zeer zachte structuur die oneindige maatwerk en ontwerpmogelijkheden biedt. Deze matte look garandeert een stijlvolle afwerking en laat u toe om eindelijk eenheid te creeeren in uw badkamer.

Een stijlvolle badkamer met Solid Surface wandpanelen van Dzignstone

Maak uw doucheopstelling compleet met onze prachtige collectie Solid Surface wandpanelen. Combineer eindeloos met verschillende kleuren en accessoires zoals een ingebouwde nis of een design zitje. Met onze solid connect techniek kunnen de panelen horizontaal verlijmd worden met een slechts minimaal zichtbare naad. Wat uw stijl ook is, we kunnen u gegarandeerd een gepaste oplossing bieden.

Dzignstone – Aanbod Solid Surface Wandpanelen