100% watervaste wand- en vloerbekleding voor uw badkamerrenovatie!

Hét alternatief voor tegels

Douchewandbekleding is de beste keuze om alle gevaar op vochtplekken te vermijden. Bovendien maak je ze makkelijker schoon dan tegels want je hebt geen last van vervelende voegen.

Met het design van je panelen kan je verschillende kanten op. Ons uitgebreid assortiment laat je toe om zelf je favoriete ontwerp te kiezen.

Tip: Douchewandpanelen plaats je eenvoudig en snel bovenop je bestaande tegels. Kappen en breken is dus helemaal niet nodig.

 
— even stevig als
een keramische tegel.

Sanipanel staat garant voor kwaliteit. Hoewel de panelen slechts 5 mm dik zijn, voelen ze even stevig aan als keramische tegels. Bovendien kunnen ze ook bovenop een bestaande bekleding geplaatst worden. Ideaal dus voor zowel nieuwbouw als renovatie.

een warme look
voor elke project.
— voor elke stijl.

Haal het maximale uit het interieur in een minimum van tijd. De zand-, steen- en houtstructuur van onze panelen geven niet alleen de warme uitstraling van natuurlijke materialen, ze voelen ook zo aan. Dat is de sleutel tot een eindresultaat waarin elk detail klopt.

Ook voor uw wand- en vloerbekleding in uw badkamer.

Deze collectie bestaat uit drie formaten: tegels, XL panelen en planken. Ze delen de elegante v-groef die haar realistische en unieke uitstraling geeft. De tegels en XL panelen kunnen makkelijk gecombineerd worden. Kies het formaat dat bij je concept past of mix de verschillende formaten voor een look die blijft boeien.

Waarom hiervoor kiezen?
— alle voordelen op een rij.

geschikt voor renovatie
en nieuwbouw.

geen uitbreekwerken nodig
– makkelijk te plaatsen op
bestaande muurbekleding.

geen voegwerken nodig.

100% waterbestendige panelen, zelfs in de douche.

5 mm dik maar even stevig
als een keramische tegel.

voelt warm aan.