FIFTIES COLLECTIE

Een jukebox, de klasse volle wagen met opvallende tinten en het overweldigende chroomwerk, de waanzinnige vormen van platendraaiers, koelkasten en radio’s in pastelkleuren. Daar staan de jaren 50 voor. En het Fifties badkamermeubilair van Aqua Sento sluit daar bij aan. Het optimisme van deze tijd vertaald naar de badkamer. De pastelkleuren die ons gamma aanvullen en de leuke accenten brengen een frisse en moderne versie van de 50’s.

Hier vindt u een reeks leuke composities van badkamermeubelen die op 2 verschillende hoogtes worden aangemaakt: de hoogte van 80 cm is ideaal voor vrijstaande waskommen en de hoogte van 90 cm is geschikt voor wastafeltabletten of inbouw waskommen. Beide zijn natuurlijk ook te gebruiken als opbergkast en bieden een overvloed aan aflegruimte.

Wees creatief, speel met de kleuren en de stijl van uw badkamer. Benader zowel de jaren 50 of geef uw designbadkamer een pronkstuk. Kies voor een trendy 50’s badkamer die levensvreugde uitstraalt, waar u zorgeloos kan herbronnen met stijl.

De Fifties collectie daagt ook uw creativiteit uit. U bepaalt de kleur van het corpus en de deuren en/of laden. Een corpus in gelakt matte afwerking en de laden en/of deuren in een fineer afwerking. Het kan allemaal.

Bij de ‘kleuren MIX’ gaat het nog een stapje verder: u kiest verschillende kleuren voor de laden en/of deuren. Fineer of gelakt door elkaar. U beslist over de totale look van uw meubel en schept uw eigen kunstwerkje die het beste in uw badkamer past.