Maak hier uw afspraak.

Het meubel, de eyecatcher van uw badkamer! Comfort en praktisch nut komen  uiteraard op de eerste plaats. Verschillende opbergsystemen maken het leven  een stuk gemakkelijker: een geïntegreerde linnenmand, een meubel op sokkel,  hangkasten, spiegelkasten, schuiven… Alle meubels zijn bovendien speciaal  behandeld tegen vocht.

Toch wil het oog ook wat. Lakwerk, houtstructuur,  massief eikenhout of hoogglans? Eenvoudige elegantie of hoogstaand design?  De keuze is aan u. Geïntegreerde LED-verlichting en stopcontacten maken het  plaatje helemaal af.

Ook voor een beperkt budget en een beperkte ruimte  bestaan er geschikte badkamermeubels.

Op zoek naar een trendy, origineel, nieuw badkamermeubel? Je badkamermeubel is de blikvanger van je badkamer en staat dagelijks centraal voor je persoonlijke lichaamsverzorging. De afmeting, vorm, design en afwerking van het badkamermeubel zijn bepalend voor de verdere aankleding en inrichting van je badkamer. Ook zorgt je badkamermeubel voor extra opbergruimte.

Ook voor spiegelkastenkolomkastenhandenwasserssanitairbadkameraccessoires,… Graag begeleiden wij u hiermee in onze showroom om er samen een mooi én praktisch geheel van te maken! Maak daarom uw afspraak voor een vrijblijvende prijsofferte.