Maak hier uw afspraak.

Bent u op zoek naar een alternatief voor tegels in uw badkamer? Dan raden  wij u volgende oplossing aan: Acrylpanelen! Bij SaniClima bieden we alle soorten (ShowerWall, SoftWall, SatinWall) acrylpanelen aan, je kan ze bezichtigen in onze toonzaal.

Durable

“Mooi, voor altijd” is het resultaat van de doorgedreven ontwikkeling kenmerkend voor de ARTisSaN Collections. Een continue zoektocht naar nieuwe additieven en structurele verbeteringen leidt tot een afwerking die mooi blijft!

EasyClean

“Maximum comfort, minimum onderhoud” staat centraal in de ARTisSAN Collections. Een optimale oppervlaktestructuur, een verbeterde chemische resistentie en een antibacteriële werking van onze Shower Collections resulteren in een harmonieus geheel met minimaal onderhoud.

Tailormade

“De badkamer, UW badkamer” maatwerk is de basis van deze collectie.Van eenvoudige aanpassingen in de maatvoering tot een stijvol harmonieus geheel, U vindt het allemaal terug in onze Collections.

De praktische voordelen op een rij:

  • Door de gladde naadloze douchewand krijgt schimmel geen kans
  • Gemakkelijk te plaatsen (zelfs tegen een tegelwand)
  • Een waar plezier om  te onderhouden
  • Gegarandeerd waterdicht
  • Combineerbaar met acryl douchebakken of badbekledingen
  • In diverse kleuren verkrijgbaar

Bij je eerste stap in de  Softshower voel je intuïtief het comfort van een zachtheid die je zinnen streelt. De karakteristieke warmte nodigt uit en maakt jouw vertrouwde  moment zoveel intenser! Het subtiele design en de veerkrachtige structuur  van de Soft-toplaag geeft je een gerust gevoel van stabiliteit. Bedekt met water en zeep behoudt de Softshower zijn grip en kan je ongeremd genieten  van een douche. De Soft-toplaag is een staaltje van moderne technologie. Gericht op de medische sector voldoet ze aan de hoogste normen in hygiëne.  Door toevoeging van nano-zilverdeeltjes krijgen bacteriën of schimmels geen  enkele kans. Je Softshower is altijd clean!

Kortom, acrylwanden zijn een  heuse aanwinst voor uw badkamer. Zowel voor een snelle renovatie als voor  nieuwbouw.

 

Vraag uw offerte aan.