Badkamerinspiratie

Maak hier uw afspraak.

Voor elk budget en voor elke ruimte maken wij uw droombadkamer waar!

De badkamer is een echte leefruimte geworden, zoals de woonkamer, waarin u tot rust komt en even alle stress vergeet. Daarom is het belangrijk dat uw badkamer helemaal ingericht is zoals u het wilt, naar uw smaak, volgens uw behoeftes en uw budget. SaniClima is daarbij uw gids en volgt de nieuwste trends en innovaties op de voet.

Ontdek op deze website alvast enkele voorsmaakjes en tips.

Voor het ruimste aanbod én persoonlijk advies nodigen we u graag uit in onze toonzaal te Turnhout.

Industriële badkamer – Dynamisch Donker

De industriële look verovert na de woonkamer nu ook de badkamer. De zwarte elementen bepalen de sfeer in de industriële badkamerstijl – bij voorkeur in een matte afwerking. Vooral kranen in mat zwart zijn bekende producten om de badkamer een industrieel gevoel mee te geven. Zowel wastafelkranen, douchekranen als badkranen kan je vinden in het zwart. Daarnaast kun je door middel van zwarte frames met unieke patronen de wanden en glazen van inloopdouches helemaal naar jouw zin maken. Een mat zwart toilet is de absolute eyecatcher van een badkamer of toiletruimte in industriële stijl. Lichtgrijs is daarbij de perfecte secundaire kleur. 

De badkamermeubelen in een industriële badkamer? Die zijn samengesteld uit karaktervol, licht of donker beton. Grijze tegels en muren maken het geheel compleet. Wil je écht all-the-way gaan? Dan kun je je oog laten vallen op prachtige zwarte waskommen.

Landelijke badkamer – Karaktervol Klassiek

De landelijke badkamer is een blijvertje in het badkamerassortiment. Natuur eik is het materiaal bij uitstek in de landelijke badkamer. De rustieke, houten basis kan worden aangevuld met Solid Surface, graniet of natuursteen. 

Zachte kleuren gaan hand in hand met natuurlijke, hoogwaardige materialen. Een gezellige en rustgevende uitstraling is de basis voor een landelijk badkamerinterieur. Dit creëer je door licht, lijnen en eenvoud te bewaren wat zorgt voor een aangename badkameromgeving. De kleur van het kraanwerk is traditioneel chroom, of – voor de landelijke badkamer met een moderne touch – zwart.

De meest aantrekkelijke landelijke badkamers vind je bij ons!

 

Design badkamer – Buitengewoon bijzonder

Loft collectie


De design badkamer combineert comfort en eigenzinnige exclusiviteit voor badkamerliefhebbers met lef. Een design badkamer vraagt om topstukken die de aandacht trekken.  
Een ovalen badkamerspiegel, asymmetrische badkamermeubelen en solid surface waskommen kunnen niet ontbreken. Het spel van contrasten tussen basistinten zwart en wit wordt afgewisseld met houten elementen. 
Design badkamers zijn geïnspireerd op architecturale parels. De losse elementen van de meubelcollecties Mitra Elements en Modulo geven je de artistieke vrijheid om je badkamer optimaal in te richten naar eigen wens en smaak. Zo kan je elke dag genieten van subliem en doordacht design. 
De designbadkamers van vandaag en morgen vind je hier! 

Moderne badkamer – Verrassend VeelzijdigBadkamermeubels

De moderne badkamer is de perfecte mix tussen optimaal comfort en de meest actuele badkamertrends. Tinten van wit, zwart en grijs typeren de moderne badkamer. De strakke lijnen scheppen een gevoel van ruimte en de pittige accenten van natuursteen en goud zorgen voor een harmonieus geheel.

Modern comfort is cruciaal voor een eenvoudige en elegante uitstraling. Een inloopdouche met regendouche en een dubbele wastafel zijn een absolute must. Daarnaast vallen de meubelen met soft-close lades en de LED-spiegels met anti-damp functie op.

De meest complete moderne badkamers vind je hier!