Afspraak maken

Thuis hetzelfde comfort en genot hebben in uw eigen badkamer als in een spa of wellness? Zou dat niet fantastisch zijn? Bij Saniclima doen we er alles aan om dit te realiseren! Van A tot Z afgewerkt door ons vakkundig team en volledig op maat van uw interieur. Wij staan garant voor een luxueuze en stijlvolle badkamer volledig op maat én binnen uw budget.

Wens je daarom persoonlijke begeleiding en professioneel advies bij jouw badkamerrenovatie? Ons team staat dan voor je klaar. Samen proberen wij uw badkamerdromen waar te maken. We vinden het zeer belangrijk om voldoende tijd te nemen en te luisteren naar jouw specifieke behoeften. Om hiervoor de tijd te nemen en wachttijden te vermijden raden wij aan om uw afspraak reeds vooraf in te plannen.

Bij de vernieuwing van een badkamer komt heel wat kijken. Advies op maat en goede begeleiding is daarom zeer belangrijk. Door uitgebreide kennis van technieken en materialen is SaniClima uitgegroeid tot dé specialist op vlak van badkamerrenovaties. Samen maken wij jouw droombadkamer!

GOED OM TE WETEN

Wij zorgen voor de volledige aanpak

U kan op ons rekenen van plan tot uitwerking. De uitvoering gebeurt volledig in eigen atelier. Dat waarborgt een buitengewone kwaliteit, een stipte levering en een goede prijs. Onze eigen uitgekozen installateurs zetten de kroon op het werk.

ONZE PRODUCTEN

Kwaliteit is één van onze kernwaarden. Of het nu gaat om de productkeuze of de afwerking van uw badkamer, wij garanderen een kwaliteitsvol resultaat. 

GRATIS 3D ONTWERP

Laat gratis en geheel vrijblijvend een professioneel 3D ontwerp maken!
Onze adviseurs ontwerpen graag uw droombadkamer in 3D. Breng uw ideeën tot werkelijkheid. Geef uw wensen door en wij gaan voor u aan de slag.

U bent bij ons in goede handen en geen nummer!

Elke klant is iemand heel anders voor ons en we beginnen altijd terug blanco. Het grootste feit is dat we het allemaal met plezier & zin & een pak pit doen.

Welkom in ons team!